Dolce Vita Mélyhidratáló kezelés

Api-, fito- és aromaterápiás mélyhidtaráló kezelés.

A kezelés során alkalmazott készítmények fő hatóanyaga a virágméz, royal jelly, propolisz, virágpor, valamint ezek hatását kiegészítő és erősítő hidegen sajtolt növényi oloajok és tradicionális eljárással készült gyógynövény kivonatok.

De mi is történik a kezelés során?

Az arcbőr letisztítása egy finom, lágy textúrájú, olívaolajban gazdag semleges készítménnyel történik.

Az elhalt hámsejteket Narancsvirágvíz és Citrus Menta ecet keverékének segítségével távolítjuk el.

A kényeztető masszázst a Mézes masszírozóval, vagy a Masszázsvajjal végezzük. Masszázs közben Narancsvirág tonikkal kezdjük meg a bőr hidratálását.

Masszázst követően kerül a bőrre a Royal Jelly komplex, melynek hatóanyagai ( Royal Jelly, gyümölcskivonatok, ásványi anyagok keveréke, C-vitamin) sejtmegújító, revitalizáló hatása látványosan megújítja, frissíti,  az arc bőrét. Szükség szerint ultrahangos készülékkel fokozzuk a hatóanyagok bevitelét a bőrbe.

A kezelés befejezéseként egy tápláló pakolás kerül a bőrre, mely mézet, gyümölcscukrot, acai és körömvirág kivonatot, bőrtápláló növényi olajokat és vitaminokat tartalmaz. Hatóanyagai feltöltik, revitalizálják, feszesítik az arc és dekoltázs bőrét. A hatóidő leteltével óvatos mozdulatokkal eltávolítjuk a felesleges pakolást a bőrről, s egy finom, könnyű Hidratáló géllel tesszük teljessé a kezelést.

Otthoni ápolásra a Méz&Cukor Hidratáló gélt és Tápláló arckrémet ajánljuk Vendégeinknek.